Meer dan 50 jaar ervaring
Traditionele steen oven

NIEUW! Forni Ceky Steen oven

Brigitte van Riet

Echt vakmanschap gecombineerd met een innovatieve techniek. Tegenwoordig wordt alles nog machinaal gemaakt, echter doet Forni Ceky het nog op de ouderwetse en traditionele manier. Maar dan wel met de nieuwste technieken. Royal Matic is daarom ook trots te mogen melden dat wij een traditionele steen oven mogen leveren.

Onder andere de het type Il Rotante. Waar de naam al redelijk verklapt wat de oven precies inhoud, is de Il Rotante een roterende steen oven. Doordat deze oven met de hand gemaakt wordt is het één van de unieke oven die beschikbaar zijn in de markt. De keuze voor het verhitten van de oven is te maken tussen traditioneel hout of modern met gas.

Met een digitaal controle paneel met touchscreen waar verschillende instellingen als temperatuur, tijd en snelheid van de rotatie ingesteld kunnen worden. Met de handige afstandsbediening die bij de oven geleverd wordt kan dit ook op afstand gedaan worden. Al deze nieuwe technologie kan gemakkelijk binnen enkele minuten ge√ľpdatet worden door middel van een simpele usb stick. Hierdoor is de oven eenvoudig te bedienen en is er minder personeel nodig om de pizza's of andere gerechten in de gaten te houden. Dit kan dus zeer kostenbesparend zijn.

Naast deze moderne technieken is de Il Rotante nog steeds heel traditioneel en is de oven een echte mooie toevoeging aan een Italiaans restaurant. Door de ontelbare mogelijkheden tot personalisatie is er voor elk concept, stijl en sfeer een oven op maat beschikbaar.