Meer dan 50 jaar ervaring
Fijne Feestdagen

Fijne feestdagen 🎄 en een gezond 2018! 🎇

Brigitte van Riet

Beste horeca toppers en keuken professionals, wij wensen jullie een heerlijke Kerst toe! Het jaar is weer voorbij gevlogen en voor de meesten stond dit jaar in het teken van vernieuwing, het oprichten van een nieuwe restaurant, café of sportkantine. Wij van Royal Matic zijn blij en trots dat wij hier aan hebben mogen mee helpen. Ook in 2018 kunnen jullie weer op ons rekenen en dat wordt een zeer bijzonder jaar!

25 jaar!

2018 een nieuw jaar, wat voor ons een bijzonder jaar gaat worden. 2018 is namelijk het jaar dat Royal Matic al 25 jaar op het Forepark aanwezig is! In 1993 was Royal Matic als één van de eerste bedrijven gevestigd op het Forepark. Toen nog onder de naam ‘Royal Matic - Berns stevens’. De bouw van het zelf ontworpen pand begon al in 1990, echter trad Royal Matic pas in 1993 echt toe tot het Forepark. Vanaf 1995 werden de slagerij werkzaamheden van Berns Stevens verstoten en werd de focus volledig verlegd naar de horeca.

In deze 25 jaar is er ontzettend veel veranderd, maar er is één gebouw altijd op zijn plek blijven staan. Royal Matic kijkt uit naar dit prachtige jubileum jaar en gaat er van uit dat dit een mooi jaar gaat worden. Voor nu fijne feestdagen en alvast een gezond en gelukkig 2018!