Meer dan 50 jaar ervaring

Verduurzaming van Royal Matic; Het groene licht  

De verduurzaming van het pand en de showroom van Royal Matic gaat in 2018 ook gewoon door.

Fijne feestdagen 🎄 en een gezond 2018! 🎇

Beste horeca toppers en keuken professionals, wij wensen jullie een heerlijke Kerst toe! Het jaar is weer voorbij gevlogen en voor de meesten stond dit jaar in het teken van vernieuwing, het oprichten van een nieuwe restaurant, café of sportkantine. Wij van Royal Matic zijn blij en trots dat wij hier aan hebben mogen mee helpen. Ook in 2018 kunnen jullie weer op ons rekenen en dat wordt een zeer bijzonder jaar!

NIEUW! OttoMatic Vaatwasmiddel

NIEUW! Royal Matic introduceert de GP-Dish, GP-Glass, GP-Rinse. Een vaatwasmiddel glazenwasmiddel en naglansmiddel speciaal voor de professionele horeca vaatwasser.

NIEUW! Forni Ceky Steen oven

NIEUW! Royal Matic mag met trots melden dat wij een traditionele steen oven mogen leveren. De handgemaakte steenovens geven uw pizzeria een extra opvallende verschijning en zijn zeker een onderwerp waar uw klanten over gaan praten en blijven praten.

MBM Combisteamer demonstratie dag

Koken is een vak apart. Het beste gerecht is te verkrijgen door de combinatie van een goede kok met het beste keukengereedschap. De MBM combisteamer biedt ontzettend veel mogelijkheden