Hotel keuken inrichting
Over een efficiënte keukeninrichting in een hotel moet goed nagedacht worden, een hotel keuken heeft bijvoorbeeld een hoge capaciteit nodig. De apparatuur wordt de gehele dag intensief gebruikt, zowel voor ontbijt, lunch, diner maar natuurlijk ook voor de kleine hapjes en snacks. Als het hotel ook zalen heeft voor bijvoorbeeld feesten en partijen zal de keuken nog intensiever gebruikt worden. Dit vraagt natuurlijk om hoge kwaliteit horeca apparatuur welke zeer duurzaam en energiezuinig en vooral gebruiksvriendelijk is.
Intensief gebruikte keuken
Door de intensiviteit in de keuken worden er veel bestek, borden en glazen gebruikt wat resulteert in veel afwas. De spoelkeuken is daarom extra belangrijk. Door een krachtige vaatwasser en de goede positionering hiervan resulteert dit in snel en efficiënt afwassen. Bovendien is het soms aan te bevelen om een glazenspoelmachine in de keuken te plaatsen, wanneer er bijvoorbeeld veel wijn wordt geschonken. Hiermee voorkomt u dat u met een tekort aan schone glazen te maken krijgt.
Hotel keuken capaciteit en indeling
Wij kunnen het ons goed voorstellen dat het kiezen, inrichten en efficiënt maken van uw keuken een hele uitdaging is. Om na te gaan wat voor u de juiste indeling is, is een inventarisatie erg belangrijk. Hierbij helpt Royal Matic u op weg om uw apparatuur naadloos aan te sluiten. Ook met het ontwerp en de uiteindelijke installatie en plaatsing helpen we u graag uw keuken op maat te maken. Lees meer over onze werkwijze.