Strandtenten
Een horeca keuken in een strandtent is vaak seizoensgebonden met zijn hoogtijdagen in de zomer. Een horeca keuken in een strandtent moet veel verschillende pieken aan kunnen. Van snacks in de middag naar volledige driegangen gerechten in de avond. Daarnaast is goede koeling ook van belang tijdens de warme zomermaanden.
Horeca apparatuur
Tijdens de warme dagen in de zomer moet apparatuur het blijven doen. Apparatuur in de keuken van een strandtent moet daarom zeer betrouwbaar zijn. Een storing is iets wat u dan niet kan hebben, zeker niet als het gaat om de koeling. Producten dienen vers bewaard te worden, indien een koeling er mee ophoud moet er snel gehandeld worden. Dus is een goede service, indien zich toch een storing voordoet, heel belangrijk.
Capaciteit en indeling
Om na te gaan wat voor u de juiste indeling is, is een inventarisatie erg belangrijk. Hierbij helpt Royal Matic u op weg om uw apparatuur naadloos aan te sluiten. Ook met het ontwerp en de uiteindelijke installatie en plaatsing helpen we u graag uw keuken op maat te maken. Lees meer over onze werkwijze.