Bij uw buffet restaurant is het belangrijk dat er altijd genoeg eten is voor de gasten. Alles draait om gemak en u wilt voorkomen dat er lege bakken en vitrines zijn of dat gasten moeten wachten op hun eten. Om die reden is het belangrijk om uw nieuwe keuken zodanig in te richten, zodat uw team efficiënt kan werken. Ook is het dan belangrijk om de keuken uit te rusten met hoogwaardige apparatuur, zodat er snel grote hoeveelheden eten kan worden bereid.
Heeft u een buffet restaurant? Bij horeca ondernemingen waarbij met gemak grote hoeveelheden eten moet worden gepresenteerd, of waar de gasten zichzelf kunnen bedienen, is een specifieke keukenindeling van belang. Wij denken met u mee over het herinrichten van een hele nieuwe keuken en kunnen u verschillende voorstellen doen. Samen kijken we wat het beste past bij uw ambities en buffet concept.
U kunt op ons rekenen om voor u de perfecte keuken in te bouwen of uw bestaande keuken helemaal te verbouwen of opnieuw in te richten, zodat uw buffet concept een groot succes wordt. Samen kijken we naar de indeling van uw keuken en zoeken we de juiste apparatuur uit. Hierbij houden we rekening met het duurzaam kunnen serveren van uw eten, namelijk zo efficiënt en milieubewust mogelijk. Vervolgens leveren we alle producten en verzorgen de plaatsing met onze eigen monteurs.
Bij een buffet restaurant is het gebruikelijk dat de gasten voor elk gerecht een schoon bord en nieuw bestek pakken. Dit brengt veel vaat met zich mee en dus moet het mogelijk zijn om snel en veel te kunnen afwassen. Een goede spoelkeuken met een krachtige vaatwasser is hierbij essentieel. Bij de indeling van de spoelkeuken moet er goed gekeken worden naar de capaciteit van het restaurant, om op basis hiervan ook de spoelkeuken slim in te richten. Wij helpen u hierbij!
Omdat bij een buffet restaurant de gasten het eten zelf pakken is het belangrijk dat alle gangen op de juiste temperatuur blijven. U wilt natuurlijk niet dat de gasten koude soep krijgen of gesmolten desserts. U kunt hiervoor onze warmhoudapparatuur en koelplaten gebruiken. Hiermee verlengt u de levensduur van vers bereid voedsel voor de klant en waarborgt u de kwaliteit van het eten.
Als u voor Royal Matic kiest, dan gaat u voor kwaliteit en persoonlijke service. Het is niet voor niets dat ondernemers al jaren bij ons blijven terugkomen. Ook na het opleveren van uw droom buffet keuken, blijven we met u in contact over onderhoud en nemen wij u mee in de nieuwste trends en ontwikkelingen.
Geen enkele horeca keuken is hetzelfde en een universele indicatie van de kosten is dan ook niet te geven. De prijs hangt namelijk van een heleboel factoren af. Lees alles over de kosten en waar u rekening mee moet houden in ons blog.
Geen enkele horeca keuken is hetzelfde. Je hebt te maken met grootte, ruimte-indeling en doeleinden die voor elk restaurant anders zijn. Ontdek hier waar je allemaal rekening mee moet houden bij de inrichting van een horeca keuken.
In een professionele horeca keuken werk je met de beste materialen om de keuken zo soepel en hygiënisch mogelijk te laten draaien. Net als bij andere apparatuur en machines zullen de producten langer goed meegaan als je regelmatig goed en precies onderhoud pleegt. Lees alles over onderhoud in ons blog.
Een goede afwasmachine levert veel op: een schone vaat, een uitstekende hygiëne en veel tijdbesparing. Maar welke is geschikt voor jou? We helpen je bij het kiezen van de juiste horeca vaatwasser. Lees hier alles over het kiezen van de juiste horeca vaatwasser.
Neem contact op met één van onze specialisten: