Meer dan 50 jaar ervaring

Check it out op de Horecava: onze XLT Grill

Gabriëla van der Hel

Horecava - de vakbeurs voor horeca professionals, vindt in januari plaats in de RAI Amsterdam. Wij zullen hier ook aanwezig zijn met onze eigen Dark Kitchen stand op het innovatieplein om de XLT Grill te showen. Hoe werkt een XLT Grill? Leg uw producten op de lopende band, stel makkelijk de voorgestelde temperatuur in en enkele minuten later komen de producten perfect gegrild uit de oven. Op de beurs laten we u dit live zien, dus kom gerust langs om te kijken en zeker ook om te proeven!

XLT Grill

Onze XLT Grill bereidt uw eten via aan lopende band systeem en bespaart u arbeid, voedselverspilling en energie. Laat de XLT Grill het werk doen met aangepaste instellingen die bij uw menu passen. De XLT Grill zorgt voor een uniform resultaat, waar u het eten ook op de lopende band plaatst. Ook is er geen sprake van smaakvervuiling, want de oven zorgt ervoor dat de geur en loskomende vetten en andere substanties afgevoerd worden zonder de overige producten te belasten. Benieuwd? Vraag een demo aan voor uw gerechten.

Broodjes bereiden via de XLT Grill

Samen met Vegan Masters zullen we broodjes en pizza's bereiden met de XLT Grill. Deze gaan we ook bezorgen buiten de RAI. Zo kunnen niet alleen u en andere exposanten, maar ook omliggende bedrijven en buurtbewoners kennis maken met de producten van dit vegan label. Dit wordt mogelijk gemaakt dankzij onze andere twee partners: de bestellingen worden geplaatst via de bestel app Sitedish en bezorgd dankzij de e-fietsen van Delivery Support. De XLT Grill kan grote hoeveelheden aan en die worden via Thuisbezorgd, Uber Eats en Deliveroo bezorgd. Wij laten u onze zien hoe we de producten goed houden met onze verschillende koelsystemen. Ook laten we u zien hoe we vervolgens met de XLT Grill plantaardige, gezonde en ultra-verse gerechten in een mum van tijd bereiden. Komt u dit zien en ook even hapje eten? 

Zien wij u op de Horecava?

Horecava is dé vakbeurs voor horeca en foodservice professionals. Deze wordt 13 t/m 16 januari gehouden. De RAI Amsterdam staat dan met vol met diverse foodservice partijen, innovatieve start-ups en interessante sprekers. Wij zullen u daar de mogelijkheden laten zien van onze XLT Grill. Komt u langs bij onze Dark Kitchen stand? Tot dan!