Meer dan 50 jaar ervaring

XLT Event

Brigitte van Riet

Onlangs hadden wij de eer om de eerste Europese distributeurs bijeenkomst van XLT te organiseren. Een zeer interessante, leerzame en bovenal gezellig dag met de collega dealers uit heel Europa! Ontdek hieronder het nieuwe product van XLT en de indrukwekkende technische snufjes.

Als enige 4 minuten baktijd van Europa

Royal Matic heeft als enige van Europa, een pizza baktijd van 4 minuten gerealiseerd met de XLT-oven. Doormiddel van aanpassingen en het soort pizza deeg zijn we samen met Domino’s pizza op een baktijd gekomen van 4 minuten, waardoor de Pizza razendsnel bij de klant is. In onze showroom werden meerdere demonstraties uitgevoerd. De Europese distributeurs waren erg onder de indruk.

Binnenkort te bestellen

Een nieuw product van XLT: De Radiant Grill Oven. Een effectieve oplossing om in een restaurant veilig, consequent en met kwaliteit te grillen. U zult nooit meer last hebben van een te rauw of een te doorbakken stuk vlees of vis. En een modern snufje: zelf-schoonmaak functie met één enkele druk op de knop. Binnenkort meer informatie over de XLT Radiant Grill oven.

Demonstraties

Naast de nieuwe XLT Radiant Grill oven werd ook een nieuwe versie van de XLT Pizza oven geïntroduceerd. Hiernaast het ontwerp van de nieuwe XLT Pizza oven, met vele nieuwe snufjes en een nóg effectiever en zuiniger gebruik. Zoals een touchscreen en een afzuigkap. 

XLT demodag bijwonen?

In het najaar houdt Royal Matic een XLT demo dag. Wilt u deze interessante dag bijwonen? Laat dan uw gegevens achter en wij sturen u een uitnodiging.