Meer dan 50 jaar ervaring
A la carte restaurant

Wat kost gemiddeld een complete horeca keuken?

Wouter van der Zanden

Een goed uitgedachte horeca keuken is essentieel voor een bedrijf met een horecagelegenheid. Of dit nu een a la carte 4-sterren restaurant is of de kantine van een sportcomplex: hygiëne, efficiëntie en kwaliteit staan voorop. Wat zijn eigenlijk de kosten van een horeca keuken? We zetten het hieronder uiteen.

Gemiddelde kosten horeca keuken

Geen enkele horeca keuken is hetzelfde en een universele indicatie van de kosten is dan ook te geven. De prijs hangt namelijk van een heleboel factoren af. Zo zult u bij het ontwerp er al achter komen dat niet één horeca keuken identiek is. U hebt met onderstaande factoren te maken in het ontwerp en daarmee ook in de gemiddelde kosten van een horeca keuken:

  • Wat voor soort horeca keuken wordt er geplaatst of verbouwd?
  • Hoeveel en welke soorten apparatuur moeten erin verwerkt worden?
  • Hoeveel mensen moet de keuken kunnen bedienen?
  • Hoe groot is de horeca keuken?
  • In wat voor omgeving komt de horeca keuken?

Een keuken kan door een specialist helemaal worden ingericht op basis van uw budget en wensen op het gebied van horeca apparatuur.

Lease mogelijkheden

Bij het verbouwen of uitbreiden van een keuken kunnen de bijbehorende kosten van een horeca keuken soms een drempel zijn. Grote investeringen als een nieuwe pizza oven, professionele vaatwasser of koelcel kunnen wonderen doen voor uw doorstroom en omzet maar zullen wel eerst geplaatst moeten worden. Bij Royal Matic is het nu ook mogelijk om keukenapparatuur te leasen. U betaalt in dit geval niet in een keer een groot bedrag, maar via een voordelig leasebedrag per maand in door uzelf gekozen termijnen. Hierdoor behoudt u meer financiële ruimte, maar kunt u wel direct aan de slag met de uitbreiding van uw horeca keuken.

Professionele keukens van Royal Matic

Bent u op zoek naar een adviseur op het gebied van de kosten voor uw horeca keuken of lease mogelijkheden voor professionele horeca apparatuur? Royal Matic heeft bijzonder veel ervaring met het ontwerpen, aankopen en plaatsen van professionele horeca keukens. Wij onderscheiden ons door ons professionele advies op maat. Vraag nu vrijblijvend een adviesgesprek aan bij onze showroom.