Meer dan 50 jaar ervaring
superkeuken

Van arbeid naar automatisme

Brigitte van Riet

Een eigen benadering en een unieke invulling, dat is de kunst van het koken. Producten dienen in deze tijd altijd vers en van hoge kwaliteit te zijn. Het snijden van de verse producten, het zorgen voor de juiste hoeveelheid zijn belangrijke aspecten om kwaliteit te waarborgen die klanten van u verlangen. Dit is een intensief proces en vergt veel kennis en vooral tijd en tijd is geld! Hoe makkelijk en efficiënt is het om dit proces juist te automatiseren zonder afbreuk te doen aan de smaak en kwaliteit!

Is it a bird? A plane?

Nee het is een superkeuken! Een keuken waar  alles automatisch gaat en waar de beste gerechten uit naar voren komen. Dat klinkt als een verhaal wat in een stripboek of (teken)film thuis hoort, maar dit zit dichter tegen de werkelijkheid aan dan je denkt!

Vandaag de dag zijn er verschillende machines die jou als kok ontzorgen en helpen aan een efficiënte tijdsbesteding, zonder dat de kwaliteit daar onder leidt. In een eerder artikel hebben we al gesproken over een automatische pastacooker, maar denk bijvoorbeeld ook aan een combisteamer en automatische deegrol of snijmachine. Deze machines zorgen er voor dat menselijke handelingen geautomatiseerd worden. Zo vergroot je jouw capaciteit en volume en heb je meer tijd over om bijvoorbeeld andere gerechten alvast voor te bereiden.

Keukenhulp

Sommige recepten vragen nu eenmaal veel aandacht en in een drukke keuken is het natuurlijk van belang dat u je jouw hoofd koel kan houden. Door middel van deze nieuwe technologieën en innovatie is het mogelijk om die recepten nu juist tot in perfectie te realiseren. Het geeft een voorsprong in het dagelijkse werk. Zo’n keukenhulp is en wordt uiteindelijk een onmisbaar onderdeel in de hedendaagse keuken en geeft een onschatbare tijdwinst.

Toekomst muziek

Er blijven natuurlijk altijd handelingen over in de keuken die gewoon nodig zijn en gedaan moeten worden door menselijke handen, maar waarom het niet een stuk makkelijker en efficiënter maken? Apparaten worden steeds vaker aan elkaar gekoppeld of worden slimmer om juist de gebruiker te voorzien van gemak.

Wie weet of we uit eindelijk alsnog die echte super keuken krijgen waar we aangeven wat we willen en dat alles automatisch gaat. Voor nu zullen we het moeten doen met machines die ons leven het een stuk gemakkelijker maken.

Hulp bij kiezen

Wij kunnen het ons goed voorstellen dat het kiezen, inrichten en efficiënt maken van uw keuken een hele uitdaging is. Wij helpen u daarom vrijblijvend om uw apparatuur keuze zo goed mogelijk te maken, bel ons op 070 317 8181, mail naar [email protected]. Wilt u de apparatuur eens bekijken? Dat kan! Loop gerust eens binnen in onze showroom en laat u adviseren door onze ervaren adviseurs.