Meer dan 50 jaar ervaring

Restaurant of eigen horecazaak beginnen? Vergeet de keuken niet!

Gabriëla van der Hel

Gaat u een nieuwe horecazaak of restaurant beginnen? Wat leuk! Het is verleidelijk om te focussen op uw marketing, food ideeën uit te werken, meubels uit te zoeken en na te denken over de styling van de zaak. Vergeet u de keuken niet? De juiste indeling en apparatuur ondersteunen uw concept namelijk maximaal!

Hele nieuwe keuken

Welke professionele keuken bij uw horecaonderneming past, hangt van een aantal factoren af. Bij het uitkiezen kijken we naar uw concept, het aantal medewerkers, de capaciteit, uw budget en uw ambities. In welke fase van het realiseren van uw horecazaak of restaurant zit u nu?

  1. Ik zit nog helemaal in de beginfase en ben me nog aan het oriënteren

    Kom gerust langs bij onze showroom, voor inspiratie of om even te sparren over uw ideeën. Wij kunnen u verschillende voorbeelden en eventueel geschikte apparatuur laten zien.

  2.  Ik heb een pand en ook al een goed beeld van wat ik wil

    Wij komen graag langs bij uw locatie om te kijken naar de mogelijkheden. Samen kijken we wat past binnen uw wensen en budget. Wij werken ons voorstel vervolgens uit in een offerte en een schets.

Een handige keukenindeling

Een keukenindeling moet praktisch en gebruiksvriendelijk zijn, zodat iedereen veilig en snel kan werken zonder elkaar in de weg te lopen. Ook moet iedereen op een goede werkhoogte kunnen werken. Daarbij moeten de verschillende werkplekken, de apparatuur en de inrichting logisch op elkaar afgestemd zijn. Wij gaan u hierbij helpen!

A-merken en merken voor een wat kleiner budget

Nadat wij de handigste keukenindeling hebben bepaald, gaan we de apparatuur uitkiezen. Wij laten u altijd apparaten van verschillende merken en diverse prijscategorieën zien. Zoals de A-merken MBM, XLT, Winterhalter, maar ook merken zoals Tecnodom en Hoonved. Deze merken zijn allemaal kwalitatief heel goed en verschillen vooral in capaciteit of vermogen. Van elk merk en elk apparaat kennen we de voor- en nadelen, dus voor ons is het vooral belangrijk om te weten wat u zoekt.

Een hele nieuwe keuken ontwerpen

We zullen samen met u uw droomkeuken samenstellen. Laat het ontwerpen, leveren en inbouwen van een hele nieuwe horeca keuken aan ons over. U kunt dan niet alleen kosten besparen, maar zo bent ook verzekerd van de beste kwaliteit! Daarbij staat ons team, ook na de oplevering, altijd voor u klaar. Zo staat u als beginnende ondernemer er niet alleen voor! Nu een vraag? Neem contact op!