Meer dan 50 jaar ervaring

De voordelen van het leasen van een complete horeca keuken

Wouter van der Zanden

Een complete horeca keuken vernieuwen of aanschaffen is een grote investering die bedrijven soms niet in een keer op kunnen brengen. Wist je dat er ook een mogelijkheid tot leasen van een horeca keuken is? Hiermee kun je je complete horeca keuken gebruiken tegen een voordelig leasebedrag per maand. Zo geniet je toch van een nieuwe professionele keuken, zonder in een keer veel geld in te leggen!

Voordelen leasen horeca keuken

Er zitten een aantal mooie voordelen aan het leasen van een horeca keuken. Het is dan ook niet gek dat een horeca keuken leasen steeds populairder wordt! Bekijk hieronder de voordelen van het leasen van een horeca keuken:

  1. Geen grote uitgave in een keer

Een complete horeca keuken kan een flinke investering zijn – een investering die je wellicht niet direct kunt missen. Met een horeca keuken leasen ben je niet in een keer een groot bedrag kwijt, maar betaal je een vast bedrag per maand voor het gebruik van de keuken.

  1. Direct kiezen voor de beste apparatuur

Wellicht zou je met je eigen huidige financiering al een complete horeca keuken kunnen aanschaffen, maar heb je geen financiële ruimte om de topklasse apparatuur aan te schaffen. Bij het leasen van een horeca keuken heb je de mogelijkheid om direct te kiezen voor de beste en modernste apparatuur, wat zich op den duur ook in duurzaamheid weer terug kan verdienen: een win-win!

  1. Inzicht in de financiën

Door zelf de betalingstermijn te bepalen kun je een weloverwogen financieel plan maken waarbij je een vaste betaling hebt lopen. Je komt dus niet voor financiële verrassingen te staan!

Horeca keuken leasen met Royal Matic

We kunnen ons goed voorstellen dat je bij het kiezen, inrichten en efficiënt ontwerpen van een horeca keuken advies kunt gebruiken. Wij helpen je graag! Royal Matic heeft ruime ervaring met professionele horeca keukens en passen deze kennis graag toe in je project. Vraag vrijblijvend een gesprek aan voor het beste advies voor het leasen van een horeca keuken!