Meer dan 50 jaar ervaring

Laat een horeca interieurontwerp maken voor een nieuwe horeca keuken

Wouter van der Zanden

Een keuken is een hotspot van snelle en gevaarlijke handelingen. Er wordt op hoge snelheid gewerkt met scherpe messen, hete vuren en stoom die van pannen af kan slaan. Dit alles om zo goed en snel mogelijk een maaltijd voor je gasten voor te schotelen. Bij het aanschaffen van een nieuwe professionele keuken is stap een: kijken naar een goed ontwerp. Onze technische ontwerper gaat aan de slag met het ontwerpen van jouw horeca keuken voor een ideale indeling van je keuken.

Efficiëntie is rendement

In de fase 'horeca keuken ontwerpen' houden we rekening met een aantal zaken. We brengen in kaart waar de keuken voor gebruikt wordt, welke apparaten nodig zijn en we onderzoeken wat de groeimogelijkheden zijn van het restaurant of de plek waar het eten geserveerd wordt, zodat de keuken makkelijk uit te breiden is. Het zwaartepunt van het ontwerpen van de horeca keuken is het behalen van maximale efficiëntie. Elke seconde kan tellen en met een goed doordacht plan wordt veel tijdwinst behaald. We letten bij het ontwerpen van een horeca keuken onder andere op het volgende:

  • Waar komen de inkomende goederen binnen?
  • Waar staat de spoelkeuken?
  • Wat is een ideale lijn van doorgifte?
  • Hoe zorgen we ervoor dat het personeel geen onnodige meters maakt?

Ontwerp je nieuwe horeca keuken met Royal Matic

We kunnen ons goed voorstellen dat je bij het ontwerpen van een horeca keuken professioneel advies kunt gebruiken. Wij helpen je graag! Royal Matic heeft ruime ervaring met professionele horeca keukens en we passen deze kennis graag toe in het ontwerpen van jouw professionele keuken. Vraag vrijblijvend een gesprek aan!