Meer dan 50 jaar ervaring

Het beste onderhoud voor een horeca keuken

Wouter van der Zanden

In een professionele horeca keuken werk je met de beste materialen om je keuken zo soepel en hygiënisch mogelijk te laten draaien. Net als bij andere apparatuur en machines - bijvoorbeeld je auto - zullen de producten langer goed meegaan als je regelmatig goed en precies onderhoud pleegt. En wist je dat wanneer je regelmatig preventief onderhoud pleegt, de horeca apparatuur minder stroom verbruikt? Een win-win situatie!

De voordelen van goed onderhoud aan een grootkeuken

Gedegen onderhoud aan jouw horeca keuken heeft vele voordelen:

  • Het verlengt de (technische levensduur) van je horeca keuken.
  • Door regelmatig onderhoud aan je horeca keuken te plegen verbruiken je apparaten minder stroom en kun je geld besparen op de energierekening.
  • De apparaten hebben minder storingen waardoor er minder stressmomenten ontstaan tijdens het werken.
  • Door de verlengde levensduur van de apparaten verdien je meestal de onderhoudskosten weer terug door het uitstellen van aanschaffingskosten.

Onderhoud door Royal Matic

De horeca keuken moet te allen tijde goed blijven functioneren. Je kan je keuken vrijwel storingsvrij houden met service en onderhoud. Bij Royal Matic heb je de mogelijkheid een voordelige onderhoudsovereenkomst aan te gaan. Hiermee ben je verzekerd van gedegen en professioneel onderhoud aan je horeca keuken dat regelmatig gepleegd wordt door gecertificeerde professionals. Heb je toch onverhoopt een storing? Onze storingsdienst is 24/7 beschikbaar. Met een onderhoudscontract voor je horeca keuken krijg je bovendien voorrang op normale storingen. Hiermee garanderen wij dat storingen binnen 24 - maximaal 48 - uur verholpen zijn.

Professionele keukens met Royal Matic

Royal Matic is gespecialiseerd in het realiseren van vele verschillende soorten complete horeca keukens. Van het ontwerp tot de installatie en het onderhoud; niets is ons te gek. Met ruim 20.000 producten en een 24/7 service team heb je aan een adres genoeg! Wil je meer informatie over onze onderhoudscontracten voor horeca keukens? Neem dan contact met ons op.