Meer dan 50 jaar ervaring
Eerste blog

Welkom!

Brigitte van Riet

Daar zijn we dan! Ons aller.. allereerste blog. Het leek ons leuk om juist ons eerste blog te beginnen met een quote:

 Een gast is de belangrijkste bezoeker van ons bedrijf. Hij is
niet afhankelijk van ons. Wij zijn afhankelijk van hem..

 - Mahatma Gandhi


Zomaar een quote van Mahatma Gandhi die waarschijnlijk op iedereen die bij een bedrijf werkt of bezit van toepassing is.. dus ook voor ons. Wij streven wij ernaar om uit te blinken in wat ons groot heeft gebracht; onze service.

Herinneringen ophalen

Sinds Royal Matic in 1965 is gestart hebben wij veel ervaring op gedaan met verschillende horeca apparatuur. Begonnen met slagerijbenodigdheden en eindigend in horeca- en grootkeukenapparatuur. In al deze jaren stonden onze kernwaarden altijd centraal, namelijk: service, kwaliteit en efficiëntie. Alleen maar om u van dienst te zijn. Wij zijn immers afhankelijk van u, de belangrijkste bezoeker, de gast van ons bedrijf.

Waarom een blog?

Vooral door onze passie. Passie voor het vak die we graag met u willen delen. Deze extra service gaat er voor zorgen dat u op een leuke manier meer tips & tricks krijgt, ontdekt u welke nieuwe mogelijkheden er zijn voor uw horeca zaak, blijft u op de hoogte van alle trends en uiteraard willen wij zoveel mogelijk kennis met u delen.

Wat kan ik verwachten?

Een goed werkende horeca onderneming begint bij kwalitatief hoogwaardige apparatuur. Dit is de basis omdat de apparatuur in de keuken dagelijks gebruikt wordt en daarom is het juist belangrijk de juiste keuze te maken. Deze blogs zullen u ondersteunen om hier uw keuze in te maken. Daarnaast is een horeca keuken meer dan alleen apparatuur. In de keuken staan mensen onder tijdsdruk en moeten gerechten bereid worden van hoogwaardige kwaliteit. Door deze processen zo optimaal en efficiënt mogelijk in te richten zal dit soepeler en sneller verlopen. Hoe deze processen in te richten zal ook zeker aanbod komen.

De eerder genoemde kernwaarden zullen daarom de basis vormen van deze blogs. Uiteraard hopen wij natuurlijk dat u net zo veel plezier gaat beleven aan het lezen van deze blogs als wij hebben met het schrijven hiervan. Onze passie staat centraal en we hopen dan ook dat wij deze passie met u kunnen delen!