Meer dan 50 jaar ervaring
Buffet Restaurant

Een professionele bedrijfskeuken aanschaffen in 4 stappen

Wouter van der Zanden

Een bedrijfskeuken aanschaffen is een belangrijk onderdeel van het opzetten van je restaurant. Het zal de spil vormen van het reilen en zeilen van de horeca gelegenheid of het draaien van de grootkeuken van je sportkantine of zorginstelling. Het is daarom van belang dat er met zorg gekeken wordt naar de verschillende aspecten. Als je een bedrijfskeuken wilt aanschaffen, dien je namelijk rekening te houden met ruimte, budget, apparatuur en meer. Royal Matic is een specialist in complete horeca keukens en weet alles van professionele bedrijfskeukens. Wij raden aan om een professionele bedrijfskeuken in vier stappen aan te schaffen.

Stap 1: Inventarisatie

Een bedrijfskeuken aanschaffen begint altijd met een inventarisatie. Hierbij worden een aantal zaken in kaart gebracht die de basis zullen vormen van de rest van het project. Er wordt op locatie bekeken hoe groot de ruimte is, wat de omliggende route van de ruimte is en we bekijken wat er nodig is. Ga je een grootkeuken aanschaffen voor een kantine van een sportcomplex? Dan heb je op hetzelfde aantal vierkante meters een andere keuken nodig dan een Japans restaurant waar voor de neus van de gasten gekookt wordt.

Stap 2. Ontwerp van uw bedrijfskeuken

Na de inventarisatie gaan we over op het ontwerp. Hierbij tekent onze technische ontwerper de beste keuken en indeling die binnen de gestelde inventarisatie, wensen en budgetten passen. Bovendien wordt de bedrijfskeuken altijd ingericht met het oog op maximale efficiëntie.

Stap 3: Vrijblijvende offerte

Als het concept ontwerp klaar is, bespreken we de tekening. Vaak komen klanten bij het zien van de bedrijfskeuken in 3D nog op nieuwe ideeën. Wijzigingen kunnen altijd doorgevoerd worden; het is ten slotte jouw toekomstige bedrijfskeuken. Pas als je volledig tevreden bent over de indeling van de keuken gaan we aan de slag met de vrijblijvende offerte.

Stap 4: Plaatsing van de bedrijfskeuken

Nadat alles akkoord is, kunnen we verder gaan met de laatste stap: de plaatsing van de keuken. Onze eigen installateurs komen de keuken plaatsen. Hiermee ben je verzekerd van topkwaliteit die resulteert in het eindresultaat dat we voor ogen hadden.

Ben je op zoek naar een adviseur die je kan helpen met het aanschaffen van een bedrijfskeuken? Vraag dan vrijblijvend een adviesgesprek aan bij onze showroom.