Meer dan 50 jaar ervaring

Coronacrisis: vandaag overstappen op bezorgen en afhalen

Gabriëla van der Hel

Wilt u snel overstappen op bezorgen of afhalen? U staat er niet alleen voor! Royal Matic helpt u vandaag nog bij het herinrichten van uw keuken.

Hoe wij dit doen?
Wij passen uw keuken zodanig aan, dat uw keukenpersoneel en de bezorgers snel en veilig kunnen werken. Ook zorgen we ervoor dat de klanten die bij u komen afhalen, optimaal worden bediend door een handige en gastvrije indeling. Binnen een dag kunnen wij uw keuken inrichten voor uw nieuwe service! Ook leveren wij snel tijdelijke apparatuur, zoals een XLT grill lopende band oven. We wachten niet de volgende persconferentie over de coronacrisis af, want ook vandaag valt er voor u nog omzet te behalen. 

Lees deze twee tips en neem dan contact met ons op. Samen zetten wij uw nieuwe afhaal- of bezorgdienst op de rit! 

Tip 1: Pas uw menu aan.
Het is onwaarschijnlijk dat al uw bestaande gerechten geschikt zijn om te laten bezorgen of afhalen, maar u kunt vast variaties bedenken die nog steeds bij uw concept passen, van goede kwaliteit zijn en er ook na vervoer nog mooi uitzien en smakelijk zijn. Slechts een aantal keuzes aanbieden is genoeg!

Tip 2: Hygiëne voor alles.
Ook in de keuken moet uw personeel 1,5 meter afstand van elkaar kunnen houden. Wij helpen u bij een veilige en handige nieuwe inrichting van uw tijdelijke bezorg- en afhaalkeuken. Laat uw medewerkers ook extra vaak de handen wassen.