Meer dan 50 jaar ervaring
Italie pastacooker

Buongiorno!

Brigitte van Riet

Ciao tutti, ook wij houden van pasta en natuurlijk de Italiaanse keuken. De Italiaanse keuken is bij menig persoon favoriet en wij snappen wel waarom. De liefde voor koken, eten en kwalitatief goede producten, maar het liefst natuurlijk zo snel en makkelijk mogelijk. Om deze reden lichten wij een revolutionair apparaat uit. Viva Italia!

ITALGI pastacooker

Een automatische pastakoker die er voor zorgt dat uw pasta altijd met dezelfde zorg en kwaliteit gemaakt is, is iets wat in elke keuken thuishoort. ITALGI heeft zo’n pastakoker en garandeert u altijd dezelfde kwaliteit, snelheid en is volledig automatisch. Congratulazioni! Uw nieuwe pasta koker heeft 150 gerechten in één uur tijd! Italgi CP900

Dit praktische product zorgt dat u, dankzij nieuwe technologie, in een paar minuten uitstekende kwalitatieve pasta gerechten op tafel zet. Het enige wat u nodig heeft, is een werktafel en een stopcontact. Bellissimo!

De pasta koker is beschikbaar in twee versies, een kleine met twee mandjes en een grote met vier mandjes. Het gebruik van het apparaat is heel simpel; u vult de mandjes met de pasta, drukt op de knop en klaar is Kees of Giovanni. Het mandje zakt daarna automatisch in het water en nadat de gekozen kooktijd voorbij is gaat het mandje ook weer automatisch omhoog.

Pastasauzen

De pastakoker van ITALGI biedt de mogelijkheid om verschillende ITALGI pasta cookerpastasauzen warm te bewaren. Door een damp afzuigsysteem zullen deze sauzen nooit uitdrogen. Op deze manier behoudt u de kwaliteit van uw sauzen en zorgt u dat u altijd de lekkerste smaakvolle sauzen kunt serveren. Uiteraard staat de smaak natuurlijk altijd voorop. Kwaliteit, snelheid en smaak allemaal binnen handbereik, een pareltje onder de pastakokers.

Arrivederci!

Wij kunnen het ons goed voorstellen dat het kiezen van uw horeca keukenapparatuur een hele uitdaging is. Wij helpen u daarom vrijblijvend om uw apparatuur keuze zo goed mogelijk te maken, bel ons op 070-3178181, mail naar [email protected]. Wilt u de apparatuur eens bekijken? Dat kan! Loop gerust eens binnen in onze showroom en laat u adviseren door onze ervaren adviseurs.